دسته‌بندی نشده

استراکچر خورشیدی و انواع آن

به این صفحه چه امتیازی میدهید؟

استراکچر خورشیدی چه انواعی دارند؟

در بازار فروش تجهیزات، انواع مختلفی از سازه های نگهدارنده پنل وجود دارد که معمولا با توجه به شکل طراحی و جنس استراکچر و نوع کاربری متفاوت هستند و نوع طراحی و ساخت و همچنین مقاومت آن در برابر بارهای ساکن و دینامیک از پارامترهای اساسی در اجرای نیروگاه خورشیدی می باشد. اما به صورت گسترده استراکچر خورشیدی، یا ثابت اند و یا با پایه نگهدارنده متغیر نصب می‌شوند.

 

استراکچر‌های ثابت: این سازه با توجه به زاویه بهینه و مناسب سالانه طراحی و ساخته می‌شود و امکان تغییر زاویه در آن وجود ندارد. این سازه برای انواع نیروگاه‌ های خورشیدی استفاده می‌شود. در این روش ابتدا بهترین موقعیت قرارگیری را برای پنل‌ها مشخص می‌کنیم و سپس پایه‌ ها را در مکان مورد نظر، به صورت ثابت و بدون قابلیت تنظیم مجدد نصب می‌کنیم.

 

 

استراکچر با پایه نگهدارنده متغیر: در این روش از استراکچر‌هایی استفاده می‌شود که قابلیت تغییر زاویه از حدود ۱۰ تا ۶۵ درجه را داشته باشند و با توجه به تغییر زاویه خورشیدی در فصول متفاوت سال، بهترین حالت قرار گیری پنل را مشخص نموده و زاویه قرار گیری پنل را در همان حالت قرار می‌دهیم که به دو صورت زیر طراحی می شوند.

 

 

 

• استراکچر‌های دو فصل: این سازه‌ ها نیز مانند سازه‌ های ثابت طراحی می‌شود، اما در این مدل قابلیت تغییر زاویه دستی برای نیمه اول سال و نیمه دوم سال با توجه به زاویه مناسب قابلیت تغییر دارد.

• استراکچر‌های چهار فصل: طراحی این سازه‌ ها بر اساس زاویه مناسب ۴ فصل بهار، تابستان، پاییز و زمستان بوده و به صورت دستی قابلیت تغییر دارند.

پایه‌های دنبال کننده خورشید (ترکر خورشیدی): این روش خود به دو حالت تک محوره و دو محوره انجام می‌ پذیرد. در حالت تک محوره حرکت افقی و از شرق به غرب است، ولی در حالت دو محوره حرکت علاوه بر شرق به غرب، به صورت بالا به پایین نیز انجام می‌ پذیرد. بدین صورت که در هر زمان بهترین حالت قرارگیری صفحات خورشیدی محاسبه شده و استراکچر‌ها بسته به محور قابل تغییرشان بصورت اتوماتیک در بهترین موقعیت، قرار می‌گیرند.

استراکچرهای خورشیدی

 

• استراکچر‌های دنبال کننده خورشید تک محوره: این سازه‌ ها به صورت شرقی-غربی نور خورشید را دنبال می‌ کنند و افزایش ۱۵ الی ۲۰ درصدی راندمان نیروگاهی را در پی دارد.

 

 

 

استراکچرهای خورشیدی

 

• استراکچر‌های دنبال کننده خورشید دو محوره:

این نوع ترکر‌ها به صورت

 شمالی- جنوبی و شرقی- غربی نور خورشید را دنبال می‌ کنند و موجب افزایش ۲۰ الی ۳۰ درصدی راندمان نیروگاهی می‌ شود.
معمولا استراکچر‌ها در قالب موارد فوق با ظاهر‌های گوناگون بر اساس تعداد پنل‌ های خورشیدی طراحی می‌ شوند.

 

 

#انواع_استراکچر_خورشیدی #استراکچر_خورشیدی #پنل_خورشیدی #ویهان

دیدگاهتان را بنویسید